GROTE DRUMCIRKEL IN CASTRICUM AAN ZEE OP 17-07-2021

30-06-2021


Mooie trommelaars!

Wij hebben intens genoten van de drumcirkel op 17-07-2021!

En zo te zien en horen jullie ook!

We willen jullie nogmaals bedanken voor alle energie en ook voor het feit dat wij zelf ook konden genieten van de cirkel omdat we er samen voor gezorgd hebben dat de 1,5 m. regel nageleefd werd. Hieronder een aantal foto's en video's en hopelijk tot de volgende keer!

Dat is op 8 augustus en begint om 11.11 uur in de ochtend.

Info volgt zo snel mogelijk.

Hebben jullie nog leuke foto's en filmpjes dan kun je die plaatsen, wij zorgen er voor dat ze dan ook daadwerkelijk te zien zijn.

Namaste, Marleen & Bas


* Life foto's en video's 17-07-2021 Drumcirkel *Welkom bij de 17e editie van De Grote Drumcirkel Castricum aan Zee 2021


Van 19:30 tot 22:30 uur** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op **


Lieve mensen,

Met betrekking tot het evenement/manifestatie van de Grote Drumcirkel van zaterdag 17 juli genaamd "Call for Action" hebben wij na overleg met de gemeente moeten aanvaarden dat om te kunnen blijven drummen wij de 1,5 meter afstand regel wel moeten handhaven. Al is dit een manifestatie tegen die regels.

Wij willen benadrukken dat jullie voor jezelf en de ander verantwoordelijk bent in je gedrag.

Ieder voor zich neemt deel op eigen titel.

Het is mogelijk dat er BOA's of andere (al dan niet incognito) handhavers aanwezig zijn en wij willen met klem voorkomen dat er deelnemers of wij, als organisatie, een boete opgelegd krijgen.

Mochten wij, of handhavers, vinden dat je je niet aan deze regels houdt, dan kun je daar op aangesproken worden. Geef daar dan ook gehoor aan.

Dit om de continuïteit van de Drumcirkel te waarborgen.

Neem ook voor ieder persoon, naast de gebruikelijke versnaperingen, een fles water mee, zodat deze niet gedeeld hoeven te worden.Mocht je van al dat water naar het toilet moeten, dan vragen wij je om dat te gebruiken bij de strandtenten.

Het zou ook mooi zijn om deze strandtenten te sponsoren door een drankje aan de bar te bestellen. Dan motiveert ook positiviteit richting de drumcirkel.

Het vuur is, naast het element, bedoeld om de huid van je drum te verwarmen. Niet om gezellig dicht tegen elkaar te kruipen.

Het kan later op de avond toch iets frisser worden. Neem dus lekkere warme kleding mee zodat je niet per se dicht op het vuur hoeft te gaan staan.

Kun je je niet vinden in deze gang van zaken, kom dan een andere keer als de maatregelen zo versoepeld zijn dat alles weer mag.

Wij snappen dat deze regels als beperkend kunnen worden ervaren en als je je daartegen wilt uitspreken dan liever op een andere locatie.Voor zover wij weten zijn wij de enige grote drumcirkel die gehouden wordt in Nederland en dat willen wij graag zo houden!


** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op ** LET op **


Lieve Tribe,

Vanavond (zaterdag 17 juli 2021)  komen wij weer bij elkaar om te ervaren hoe wij samen een magische sfeer kunnen creëren waarin een krachtig veld ontstaat van eenheid!

We stemmen ons, al drummend, op elkaar af.

Bij aankomst wordt iedereen gesmudged met witte salie om gezuiverd het energetisch veld van de Drumcirkel in te gaan.

Wij komen deze avond bijeen met de Nieuwe Maan aan de hemel die ons roept om in actie te komen en onze intentie voor een nieuwe mooie wereld te bekrachtigen.

Schrijf op een papiertje wat je los wilt laten zodat die intentie aan het vuur gegeven kan worden.

Daarna spreken wij ieder voor zich uit wat wij verwelkomen zodat deze intentie kan opstijgen in de hogere frequenties en bij kan dragen aan liefde, vrede en verbondenheid.

Wij verheugen ons om jullie weer te zien!

Deze bijeenkomst is een Free Event voor iedereen die warm loopt voor de geluiden van #sjamandrums, #doundouns, #djembes, #didgeridoos, #hang, #saxofoon, #gitaar #doedelzak in combinatie met dans, zang e.v.a. instrumenten.

In de traditie van de Sjamanen eren wij de elementen, de windrichtingen en de jaargetijden op het mooie strand van Castricum.

Wij vragen een vaste bijdrage van iedereen in de vorm van één of een paar blokjes hout (geen zakken) voor de Vuurschaal.

Met respect voor de natuurlijke omgeving waarin dit evenement plaatsvindt, laten wij het strand schoon achter.


Locatie:

Bij de strandopgang naar beneden en naar links lopen tot voorbij Club Zand en het laatste strandhuisje op het strand.

We hopen jullie allemaal te zien!

Liefde & Licht, Marleen & Bas

Link Facebook ► https://www.facebook.com/events/845776779698767/?ref=newsfeedHeb je nog geen djembé of een percussie muziekinstrument?

Kijk dan op de onderstaande website met een zeer ruime keuze!

https://www.thomann.de/nl/percussie.html
Bestel tijdig een dames of heren T-shirt met de tekst

"LET'S DANCE FOR FREEDOM"